Image Alt

Catering

Pitelemättömän hyvä pitopalvelu Turussa

Me tarjoamme täysin räätälöitävissä olevan pitopalvelun Turkuun ja sen lähikuntiin. Hoidamme cateringin tilaisuuteesi kaikenlaisista juhlista yrityksen kahvituksiin ja lounaisiin. Voit valita menun valmiista vaihtoehdoistamme tai voimme kehitellä tarjottavat esimerkiksi budjettiisi sopivaksi hinta per henkilö -perusteella tai tilaisuutesi teeman pohjalta.

Voit luottaa siihen, että ruokamme on herkullista ja näyttää hyvältä, sillä teemme kaiken ruoan itse alusta loppuun. Valmistamme herkut yhtä tinkimättömällä intohimolla, oli syöjiä yli 100 tai alle 10. Pystymme toteuttamaan kaikenlaiset erikoisruokavaliot kuten gluteenittoman tai maidottoman, ja osaamme tehdä erinomaista kasvisruokaa.

Tarjoiluastiat kuuluvat aina hintaan, mutta halutessasi voit vuokrata meiltä myös ruokailuastiat. Tarvittaessa tuomme henkilökunnankin mukanamme. Oli tilaisuutesi sitten häät, hautajaiset, synttärit tai firman pikkujoulut, me luomme juuri sinulle ja vieraillesi sopivan menun.

alla näet valmiit

menuehdotukset

tilaukset & kysymykset

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse 040 8400 463. Räätälöidään yhdessä juuri sinun tilaisuuteesi sopiva paketti!

Päivämäärä

Tarvitsen mukaan myös:
TarjoilijatAstiatPöytäliinat