Image Alt

Kokki kotiin

ravintola kotona

Tilaa kokki kotiin

Olisiko kiva jos kerrankin joku muu kokkailisi sinulle ja vieraillesi? Ja vielä jättäisi jälkeensä siistin keittiön? No ota Sami teille kokkailemaan! Kokki kotiin -palvelu on juuri tätä. Sinä ja ystäväsi saatte nauttia fine dining -illallista oman pöytänne ääressä ja Sami kantaa pöytään herkullisia annoksia. Tilaamalla kokin kotiin järjestät upean illan itsellesi ja vieraillesi. Menu mietitään aina asiakkaalle sopivaksi ja sille on tyytyväisyystakuu. Voit antaa kokille ns. vapaat kädet ja nauttia itsekkin yllätyksellisestä illasta. Tämä on myös erittäin suosittu lahja.

Sami tuo mukanaan lautaset ja kaikki mitä itse ruokaan ja ruoanlaittoon tarvitaan. Asiakkaalle jää siis kattaminen ja juomien hankinta. Meidän kautta saat tarvittaessa vuokrattua lasit ja aterimet. Voimme myös antaa menulle sopivat viinisuositukset.

SAMI

Samilla on vuosien kokemus eri korkeatasoisista ravintoloista. Aikaisempia työpaikkoja ovat mm. Panimoravintola Herman, Smör, Rocca, Postres, Lux Stockholm ja Midsummer house. Lisäksi kokemusta on tullut kansainvälisistä kokki kilpailuista. Sami on toiminut myös kokkimaajoukkueen kapteenina. Samin suurin vahvuus on innovatiivinen ajattelutapa ruokaa lähestyttäessä. Vaikka maku on pääosassa, kaikki annokset ovat myös visuaalisesti kauniita.

tilaa kokki kotiin

Ota yhteyttä

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Tilaukset ja kysymykset hoituvat mutkattomasti alla olevan lomakkeen kautta tai puhelimitse: 040 8400 463