Image Alt

Yrityksille

yksilöllistä palvelua

Yrityksille

Yrityksille ja edustajille räätälöimme aina tarpeen mukaan sopivat tuotteet ja palvelut. Oli sitten kyseessä kokous, palaveri, lounas tai vaikkapa isot illalliset pystymme varmasti toteuttamaan jokaiseen tilaisuuteen oikeanlaiset tarjottavat. Meidän kautta onnistuu myös astiavuokraus, henkilökunta ja toimitus.

Palvelut

Lounas

Meillä on paljon kokemusta erilaisista lounas toimituksista. Mukaan saat kaiken tarvittavan ja lounas voidaan toimittaa tarjoiluastioissa tai yksittäispakattuina. Voit myös noutaa lounasta myymälästämme.

Kokoukset / Palaverit

Sormisyötävät, salaatit, leivät sekä tietysti kaikenlaiset makeat tuotteet hoituvat ja voidaan myös tuoda kahvitkin kuumana. Helppoa ja kätevää.

Illalliset / Tapahtumat

Tuparit, synttärit, läksiäiset vai kenties pikkujoulut. Nimeä sinä juhlat, me hoidamme tarjoilut. Yksilölliset tuotteet onnistuu rautaisella ammattitaidolla jotka voidaan suunnitella esim. teeman tai budjetin mukaan.

tilaukset & kysymykset

Ota yhteyttä

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Tilaukset ja kysymykset hoituvat mutkattomasti alla olevan lomakkeen kautta tai puhelimitse: 040 8400 463